Termografija - DAMIBA Trade

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Prezentacija Research & Development FLIR thermography FLIR ATS (Advanced Thermal Solutions)

U Beogradu dana  03.marta 2011, u cetvrtak u 9.30h u sali za konferencije Naucnog Instituta “GOSA”, održana je prezentacija Termovizijskih kamera iz serije Research & Development FLIR thermography FLIR ATS (Advanced Thermal Solutions).
Ove kamere pripadaju sektoru kompanije FLIR koji se zove FLIR- Advanced Thermal Solutions i koji predstavlja krunu tehnoloskog razvoja merne infracrvene termografije danas u svetu.

Gospodin Sven A. Wode R&D Area Manager Istocne Evrope za ovaj  program u FLIR ATS-u, veoma je detaljno izlozio proizvodni program ovog segmenta, tehnicke karakteristike kamera sa nehladjenim i hladjenim detektorima iz programa “istrazivanja i razvoja”. Uradjen je pregled svih SC kamera sa ‘hladjenim’ detektorima visoke frerkvencije i izuzetne osetljivosti na SWIR, MWIR, LWIR talasima: InGaAs, InSb,MCT-CMT(HgCdTe) i QWIP (GaAs/AlGaAs)
Uradjen je i primer iz “Lock In” Termografije i detaljno je objasnjen ALTAIR software za obradu snimaka u realnom vremenu. Radjen je i osvrt na primenu IC filtera - izolovanja spektra unutar IC spektra i tendencije u buducem razvoju Hi-end IC termografije.
Damiba trade d.o.o. stoji vam na raspolaganju za sve tehnicke konsultacije u vezi R&D FLIR ATS programa, da unapredite vase naucne i istrazivacke projekte.

Trenutno ste na strani: Novosti Prezentacija Research & Development FLIR thermography FLIR ATS (Advanced Thermal Solutions)