Termografija - DAMIBA Trade

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Merna oprema i video boroskop

Elektronska pošta Štampa PDF

Koristeći svojih 50 godina istorije  kao najveći svjetski proizvođač infracrvene tehnologije, FLIR najavljuje lansiranje nove linije Test&Measurement (T&M) instrumenata za ispitivanje i merenje. Pokazujući iste standarde za inovaciju, kvalitet i pouzdanost koja se očekuje od FLIR-a, ovi novi T&M alati su projektovani od početka i uključuju kvalitete svetske klase, naprednu dijagnostiku, unapređenu produktivnost i poboljšanu povezanost koja je prilagođena stvarnim potrebama naših klijenata.

Tri nova proizvoda FLIR: električni multimetri

Nova linija T&M proizvoda uključuje tri uređaja FLIR DM93, FLIR CM83 i FLIR CM78. Svi proizvodi poseduju jasan i čist LCD displej, jake dvostruke LED Lampe za osvetlenje slabo osvetljenih radnih površina, Bluetooth konekciju za Android mobilne uređaje koji poseduju najnoviju aplikaciju FLIR Tools Mobile, i mogućnost bežičnog povezivanja sa FLIR termovizijskim kamerama pomoću METERLINK tehnologije tako da se električna očitavanja mogu videti u realnom vremenu na Infracrvenoj slici.

Brosura novih proizvoda

 

FLIR DM93

ANALIZATOR MREŽE VFD OPREME

Novi FLIR DM93 je digitalni multimetar svetske klase sa naprednim funkcijama VFD filtriranja koja će vam pomoći da precizno analizirate nesinusne talasne oblike i šumove koji se nalaze u VFD-kontrolisanoj opremi.

Brosura FLIR DM93

 

 

 

FLIR CM83

JEDNOSTAVNA ANALIZA TROFAZNE MREŽE I VFD OPREME

Novi FLIR CM83 su industrijska merna klešta sa velikom mogućnošću analiza i naprednim VFD filtriranjem za ispitivanje trofaznih sistema i VFD-kontrolisane opreme. Ostale osobine omogućuju: Harmonični režim: za pronalaženje šumova iz različitih električnih izvora, Smer okretanja: da bi potvrdili pravilan raspored faza kod trofaznih sistema i Struja pokretanja: detekcija tranzijenata prilikom startovanja.

Brosura FLIR CM83

 

 

FLIR CM78

MULTIFUNKCIONALNA MERNA KLEŠTA

Novi FLIR CM78 su 1000A merna klešta koja su kombinacija „Thry RMS“ digitalnog multimetra  i mernih klešta sa beskontaktnim IR Termometrom i Termoparom Tipa K. Ova merna klešta su korisna za rad na industrijskoj opremi i složenim mašinama i omogućavaju korisnicima brzo i efikasno merenje struje i napona do 1000A i 1000V.

Brosura FLIR CM78

 

 

 

FLIR VP52

BEZKONTAKTNI DETEKTOR NAPONA SA LAMPOM

Novi FLIR VP52 je beskontaktni detektor napona. Poseduje jaku LED Lampu, kao praktično svetlo na vrhu sonde. Ostale osobine uključuju vibracije i LED alarm u boji, što je korisno za inspekcije u bučnim zonama i visoko ili nisko osetljive režime za testiranje industrijske opreme i nisko naponskih sistema.

Brosura VP52

 

FLIR MR77

VIŠENAMENSKI MERAČ VLAŽNOSTI

Novi FLIR MR77 je robusni merač vlage koji poseduje beskontaktni senzor i sondu za očitavanje vlažnosti sa dubine od 1.9 cm raznih tipova drveta i građevinskih materijala.        FLIR MR77 takođe uključuje senzore za vlagu i temperaturu zamenjive na terenu, IR termometar sa laserskim pokazivačom, Bluetooth konekciju za Android mobilne uređaje koji poseduju najnoviju aplikaciju FLIR Tools Mobile, i mogućnost bežičnog povezivanja sa FLIR termovizijskim kamerama pomoću METERLINK tehnologije, tako da se očitavanja mogu videti u realnom vremenu na Infracrvenoj slici.

Brosura MR77

 

 

FLIR VS70

NOVI VIDEO - BOROSKOP

Novi FLIR VS70 je robusni Video-boroskop sa intuitivnom daljinskom komandom koja omogućava manevrisanje sa sondom u uskim zonama da biste dobili jasnu video sliku na 5.7 inča LCD Displeju u boji. FLIR VS70 omogućava širokougaono vidno polje od 180 stepeni i standardno vidno polje od 90 stepeni, SD karticu za memorisanje video fajlova, slika i audio zapisa, 6 do 8 sati autonomije rada, USB ulaz za punjenje baterije i kombinaciju mikrofon-slušalica, za davanje audio komentara prilikom inspekcija.

Brosura VS70

Trenutno ste na strani: Proizvodi Merna oprema i video-boroskop