Termografija - DAMIBA Trade

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

FLIR PathfindIR II

Elektronska pošta Štampa PDF

PathfindIR II je FLIR.ova najnovija verzija infracrvene ugradne kamere u vozila. To je kompaktna termalna kamera koja suštinski smanjuje rizik noćne vožnje. Ovaj sistem za noćnu vožnju omogućava vozačima da detektuju i osmotre moguće prepreke pored ili na samom putu, povećavajući vreme reakcije vozača. PathfindIR II termalni imidžer pomaže korisniku da prepozna pešake, životinje, objekte u totalnom mraku, dimu, kiši ili snegu. Može da se integriše na vojnu platformu ili da se prilagodi svakodnevnoj komercija upotrebi. PathfindIR II se radi u verzijama 25 Hz PAL / 30 Hz NTSC ili 8.3 Hz PAL / 7.5 Hz NTSC.

Šta je novo kod PathfindIR II verzije?

PathfindIR II sada ima mogućnost detektovanja pešaka, biciklista i životinja putem tzv.Smart Analytic System.a. Na monitoru se preko IC slike evidentiraju žutim sve moguće prepreke i opasnosti u realnom vremenu na monitoru kod vozača. Optika kamere je užeg ugla za veći domet kamere. Takodje, kamera osim modula i monitora sada ima i treću komponentu, CPU za video analitiku.
Kod Damiba Trade-a, možete da dobijete najnoviji PathfindIR II na probni period. (Verzija 8.3Hz PAL). Takodje, ako vas interesuje ’brza’ verzija 25HZ PAL u mogućnosti smo da vam dostavimo i predhodnu verziju PathfindIR.a. Samo @ Damiba - Infrared&Defense - 011/2642 777.

FLIR PathfindIR II prikaz mogucnosti OVDE...

Trenutno ste na strani: Home