Termografija - DAMIBA Trade

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

ASS – Servis i Postprodajna Podrska

Elektronska pošta Štampa PDF

Kupovina termovizijske kamere je često značajna investicija u preduzeću, radi kasnijih ušteda i sprečavanja nepredviđenih troškova i instrument mora da bude uvek spreman za rad sa svojim optimalnim performansama merenja.
Infracrvene kamere su visoko tehnološki uređaji koji zahtevaju periodičnu kalibraciju i održavnje. Zato je od izuzetne važnosti informisati se pre same kupovine kakav je tip postprodajne podrške predviđen kod ponuđača.

Damiba primenjuje svoje višegodisnje iskustvo i visoku stručnost u domenu postprodajne podrške. Naša znanja i bliskost sa proizvođačem omogućavaju veoma kratke rokove intervencije i trenutnu podršku svakom kupcu.
U mogućnosti smo da pružimo servis i lokalnu podršku i onim kupcima FLIR opreme koji nisu kameru nabavili preko naše distributerske mreže.

Dobro organizovana post prodajna podrška je važna zbog uštede vremena intervencije u slučaju kvara na kameri ili njenom softweru, jer važni procesi u radu preduzeća ostaju bez neophodne kontrole koju ovaj instrument pruža, a to može da dovode do mogućih rizika i znatnih uvećanja troškova. Zato je bitna stručnost osoblja koje vodi ASS i koje je u stanju da:

  • brzo identifikuje problem
  • da ga reši ili
  • da se kamera pošalje u najkraćem roku u fabrički servis FLIR u Švedsku.

U mogućnosti smo da vam iznajmimo naše instrumente FLIR u toku perioda kalibracije i servisa vaše kamere ako je to neophodno radi održavanja kontinuiteta procesa u vašem preduzeću.

Naša postprodajna podrška je formalizovna u našem sistemu kvaliteta ISO 9001 kao tačno identifikovana procedura. U toj proceduri je navedeno niz operacija koje podrazumevaju najefikasniju intervenciju prema potrebi klijenta i koje su usklađene sa procedurama sistema kvaliteta proizvođača.

Kao globalni lider u termografskoj opremi FLIR Systems obezbeđuje da vaša podrška počne od momenta kupovine opreme.
U vezi operacija kalibracija i periodičnog održavanja možete da se informišete na sajtu proizvođača na:  http://www.flir.com/thermography/eurasia/en/content/?id=11290

Damiba trade d.o.o je zvanični zastupnik FLIR Service & Suport centra i zbog toga su naši klijenti neke od najznačajnijih kompanija na našem tržištu, kao na primer USSteel, EPS, NIS, Delta h., MO, MUP i dr.

Program kalibracije FLIR termovizijske kamere:
FLIR.ov ekskluzivni program Kontrole i Kalibracije koristi temperaturne reference koje su godišnje kalibrirane u Nacionalnom Instututu za Merenja i Standarde.

Trenutno ste na strani: Proizvodi ASS – Servis i Postprodajna Podrska