Termografija - DAMIBA Trade

 • Full Screen
 • Wide Screen
 • Narrow Screen
 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
 •  

 •  

 •  

 •  

  .

 •  

Kada jednoj kompaniji kupovina IC opreme nije u investicionom planu, a ipak postoji potreba za IC kontrolom objekata, proizvodnih procesa i sl. DAMIBA pruza usluge snimanja termovizijskim kamerama FLIR Systems-a najnovije generacije i izradu pratecih izvestaja i termografskih analiza u FLIRovim softwerskim paketima.

Opširnije

 

 

Formular za snimanja

 

 

 

 

Kurs za Infracrvenu termografiju pokriva Infracrvenu teoriju, koncept prenosa toplote, oprema IC i njena upotreba, upotreba softwera u izradi periodicnih izvestaja, i kako da se eliminisu uobicajene greske interpetacije ...
Medjunarodni sertifikovani ITC kurs, Kurs Termografije u gradjevinarstvu, Kurs - IC software, Kurs - FLIR IC kamere

Opsirnije

 

 

 

Prijava za kurs

 

Od 2015. godine DAMIBA TRADE d.o.o. je ovlasćeni zastupnik i diler DJI globalnog proizvođača bespilotnih letelica. Pored prodaje 'consumer-spremnih za letenje' letelica, obuke korišćenja bespilotnih letelica, DAMIBA uvodi i razvoj univerzalnih letećih platformi sa specijalnim senzorima naših principijala FLIR, PHOTONIS i SONY. Resenja su namenska za posebne klijente sa posebnim zahtevima.

Opširnije

 

 

Od jeseni 2015. godine DAMIBA TRADE d.o.o. je ovlasceni zastupnik i distrubuter FLIR.ovog programa 'DETECTION' - PROIZVODI ZA DETEKCIJU BIOLOŠKIH, FIZICKIH I HEMIJSKIH OPASNOSTI. Radi se o kompaknim, rucnim i prenosivim uredjajima za otkrivanje opasnih materija u vazduhu i tragova iste na cvrstim povrsinama. U programu su prenosivi i fiksni uzorkivaci vazduha za otkrivanje bioloskih opasnosti – Serija Fido Bx, uredjaji za otkrivanje hemijskih agenasa i otrova – Serija Fido Cx, eksploziva - Serija Fido Xx, prenosivi analizatori serije Griffin i detektori jonizujuceg zracenja i radionuklida Serije IdentiFINDER Rx00. Navedene proizvode možete da vidite i na stranici proizvodaca FLIR ovde...

Generalni katalog FLIR DETECTION možete da skinete sa linka ovde...

DAMIBA TRADE d.o.o. u sektoru odbrambenih tehnologija, od 2009. godine, bavi se konsaltingom i nabavkom kontrolisane robe i robe dvostruke namene za potrebe Ministarstva Odbrane Republike Srbije, Ministarstva Unutrašnjih Poslova Republike Srbije, kao i njihovih remontnih zavoda, ustanova i agencija, kao i konsaltingom za vojne, civilne i razvojne projekte.

Kalendar događaja Print Email help
Jun Jul 2019 Avgust
Ponedeljak Utorak Sreda Četvrtak Petak Subota Nedelja
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 Avgust Avgust Avgust Avgust

JEvents v1.5.5   Copyright © 2006-2010

Mailing lista

Anketa

Koliko ste znali o termografiji?

Rezultati

Sa nama su ...

Imamo 40 gostiju na mreži
Trenutno ste na strani: Home