AUTOMATION

FLIR sistemi za automatizaciju i kontrolu proizvodnih procesa

FLIR proizvodi termovizijske kamere, softver i pruža usluge termičke automatizacije kako bi vaš nadzor stanja, rano otkrivanje požara ili sistem nadgledanja proizvodnih procesa postali stvarnost.

FLIR sistemi termičke automatizacije sadrže kombinaciju termičkih kamera s fiksnim montiranjem i softverskim alatima, posebno dizajniranim za obradu u realnom vremenu i analizu podataka o temperaturi iz svakog piksela unutar scene.

Postoji širok raspon aplikacija za automatizaciju i industrijsku bezbednost za FLIR-ove kamere visokih performansi. Svake godine se pojavljuju nove aplikacije jer sve više industrija prepoznaje potrebu za termičkim snimanjima kako bi:

  • Pronađite probleme s temperaturom pre nego što dovedu do kvarova.
  • Sprečite skupo zaustavljanje proizvodnje.
  • Tačkaste anomalije koje rano mogu označiti opasne situacije, poboljšavajući bezbednost na radnom mestu.

Automatizirane FLIR aplikacije najplodnije su u nadzoru stanja, ranom otkrivanju požara i nadzoru procesa/osiguravanju kvaliteta. Da biste saznali više o našim aplikacijama za termičku automatizaciju, posetite stranicu s termičkim primenama.

Naš tim stručnjaka u DAMIBI stoji na raspolaganju kako bi vam pomogao u rešenjima za termičku automatizaciju.

Izbor termovizijske kamere za automatizaciju

Predstavljamo FLIR kamere za termičku automatizaciju

FLIR nudi najveći raspon kamera za termičku automatizaciju kako bi odgovarali vašim zahtevima za nadgledanjem. Razumevanje zahteva aplikacije i određivanje prave kamere za projekt su od najveće važnosti. Naše iskusno osoblje na raspolaganju vam je za pomoć u najboljem izboru kamera za termičku automatizaciju i softvera za vašu aplikaciju. U nastavku pronađite vodič za FLIR seriju kamera za automatizaciju.

FLIR Ax8

Kombinujući termalnu i vizelnu kameru u malom, pristupačnom paketu, AX8 omogućuje kontinuirano nadziranje temperature i alarmiranje prilikom neprekidnog nadgledanja kritičnih električnih i mehaničkih uređaja.

FLIR Ax5

Serija FLIR Ax5 integriše se u postojeće sisteme nudeći sveobuhvatan vizualni nadzor temperature. A35 / A65 imaju dodatnu prednost linearnog temperaturnog izlaza putem softvera koji podržava GenICamTM.

FLIR A310

Termovizijske kamere FLIR A300 / A310 ciljaju na bezbednosne i automatizacijske aplikacije gde su neophodne mogućnosti umrežavanja i poštivanje mrežnih protokola.

FLIR A315/A615

Infracrvene kamere FLIR A315 / A615 su plug-and-play uređaji unutar softverskog mašinskog vida trećih strana, kao što su NIs IMAQ Vision ™ i MVTec Halcon ™.

FLIR A310 f

Sistemi nadzora FLIR A300 f / A310 f (fiksno montirani) dizajnirani su da izdrže oštre vremenske uslove okoline i prikupljaju dragocene podatke na daljinu.

FLIR A310 ex

FLIR A310 ex je rješenje kompatibilno s ATEX-om, sa termovizijskom kamerom ugrađenom u kućištu, što omogućava nadzor kritičnih i drugih vrednih dobara u eksplozivnoj atmosferi.

FLIR FC-Series R

FLIR FC-Series R bezbednosne kamere sadrže ugrađene, beskontaktne mogućnosti merenja temperature za otkrivanje požara, bezbednost i termički nadzor vredne opreme.

Share This