AUTOMOTIVE – SISTEMI ZA VOZILA

FLIR Termalni automobilski sistemi
Pametniji automobili, sigurniji putevi

Napredni sistemi za pomoć vozačima (ADAS) unaprediće će putovanja i transport uz istovremeno poboljšanje bezbednosti. Termovizijske kamere, zajedno s drugim senzorima, koristiće se za brzo otkrivanje i klasifikaciju opasnosti na putu, povećavajući bezbednosti za putnike i pešake. Kao vodeći dobavljač automobilskih proizvoda prvog reda za više od 10 godina, FLIR ima reputaciju isporuke uređaja visokih performansi, pouzdanih sistema noćne vožnje za detekciju pešaka i životinja.

FLIR ADK ™

FLIR ADK ™ je isplativ način razvoja nove automobilske termalne vizije za napredne sisteme pomoći vozačima (ADAS) i autonomna vozila (AV). Termalne infracrvene kamere najbolja su senzorska tehnologija za otkrivanje pešaka, pouzdano razvrstavajući ljude u posebnim uslovima okruženja i pružajući analitičarima kritične informacije potrebne za automatizovano donošenje odluka. Čvrsta, kućišta ADK-a s IP67 ugrađenim grejnim prozorom za vožnju po svim vremenskim uslovima. Sa GMSL i USB interfejsima, instalacija je jednostavna “plug-and-play”. Da saznate više o ovom proizvodu ili naručite direktno, kontaktirajte nas na brojeve DAMIBA trade.

PathFindIR II

PathFindIR II je moćan termalni sistem noćnog pregleda koji vam pomaže da jasno vidite opasnosti na putevima u potpunom mraku, a upozoriće vas na obližnja vozila, ljude i životinje. Prednja svetla obično osvetljavaju oko 450 stopa ravno ispred, ali PathFindIR II otkriva toplotu bez potrebe za svetlom, omogućavajući da vidite četiri puta dalje niz putni pravac. Imaćete vidljivost kroz prašinu, dim ili maglu i bolju sposobnost za izbjegavanje nesreće. Da saznate više o ovom proizvodu ili naručite direktno, kontaktirajte nas na brojeve DAMIBA trade.

Share This