FLIR RADARI

Radar za redukciju – Kritični infrastrukturni objekti postavljaju radarska rešenja kako bi proširili pokrivenost van linije perimetra. Osiguravajući konstantnu pokrivenost, radar izvršava potpuno skeniranje objekta na 360 stepeni svake jedne do dve sekunde. Radio talasi ne menjaju kišu, maglu ili druge nepovoljne vremenske uslove koji ometaju standardne nadzorne kamere, što ih čini idealnim rešenjem za neregularno okruženje. Korisnici takođe sve češće spajaju radar s termalnim kamerama kako bi osigurali signale i smanjili lažne alarme. Ako su i radarska i termalna kamera upozoreni na isti događaj, daljinski operateri u komandnom centru mogu da vide da je to verovatno pravi alarm.

sve modele radara FLIR Naci cete ovde.

Kratkotrajni radni nadzorni radar

FLIR Ranger® R1 temelji se na prizemnom radarskom nadzoru i praćenju koji precizno otkriva osoblje i vozila na dosegu do 700 m. Ona pregledava punih 360 ° svake sekunde, pokrivajući do 1,5 četvornih kilometara (0,6 kvadratnih milja). Dodatne jedinice – poput FLIR Ranger® R2 srednje klase – mogu se umrežiti u niz koji se preklapa kako bi se zaštitila veća područja, spajajući neprolazno radarsko područje izvan i unutar vašeg perimetra.

Srednji dometski nadzorni radar

FLIR Ranger® R2 je radar visoke rezolucije koji precizno otkriva osoblje i vozila na dosegu do 1.400 m. Ovaj zemaljski radar djeluje u gotovo bilo kojem klimatskom, vremenskom ili osvjetljenju, pružajući 24/7 sigurnost. Dodatne jedinice – poput FLIR Ranger® R1 kratkog dometa – mogu biti umrežene u niz koji se preklapa radi zaštite većih područja, spajajući neprobojno radarsko područje izvan i unutar vašeg perimetra.

Radar za otkrivanje cilja sa velikim rasponom rezolucije dugog dometa visoke rezolucije

FLIR Ranger® R20SS je zemaljski i obalni nadzorni radar posebno dizajniran za otkrivanje i praćenje osoblja i vozila u krugu od 20 km. Svojom solid-state mogućnost elektroničkog skeniranja i brzim osvježavanjem od 2 Hz, Ranger R20SS pruža najbolje otkrivanje ciljeva u klasi i performanse. Budući da djeluje u X-opsegu, na R20SS minimalno utječu nepovoljne vremenske prilike ili oborine. Dvaput u sekundi skenira područje +/- 90 ° s niskom lažnom stopom alarma.

Čovjek prenosiv radar za nadzor terena na duge domete

Ručno prenosivi FLIR Ranger® R6SS je elektronski skenirajući radar dugog dometa posebno dizajniran za otkrivanje i praćenje osoblja i vozila u rasponu od 10 km. Lagan i malen, Ranger R6SS pruža najbolje rezultate u klasi za otkrivanje i postizanje ciljeva u obliku faktora koji se uklapa u ruksak. Niska stopa lažne alarme i izuzetno pouzdan rad grade povjerenje operatera i pruža visoku operativnu dostupnost.

Doppler radar dugog raspona perimetra za nadzor

Ranger R3D dvostruki je, zemaljski nadzorni radar dizajniran za pružanje učinkovitog, 24/7 upornog nadzora, unutar i izvan ograde. Radeći u Ka-opsegu, Ranger R3D koristi razlučivost i točnost napredne tehnologije FMCW te prošireni raspon i prilagodljivost terena Doplerom u jedinstvenom, kompaktnom i laganom paketu. Izrazito podešen za trajne, vremenske instalacije i mobilne operacije zaustavljanja i skeniranja, njegova minimalna minimalna brzina detekcije (MDV) otkriva prijetnje u usporenom kretanju, poput hodalica i gusjenica

Dugi domet, visokorezolucijski radarski nadzorni radar

FLIR Ranger® R5 je zemaljski radar, dizajniran da izdrži strogost pustinjskog okruženja. Pružajući 24/7 sigurnost u dometima do 5000 metara, Ranger R5 skenira punih 360 ° svake sekunde, učinkovito nadzirući do 78 kvadratnih kilometara (30 kvadratnih milja). Za zaštitu većih područja, poput granica, može se instalirati više jedinica s prekrivajućim se područjima pokrivanja. Mreža s FLIR EO / IR imagerima kako bi se pokrenula mogućnost pomicanja po satu.

Dugi domet, visoka rezolucija Doppler radar za nadzor perimetra

Ranger® R5D je dvostruki, zemaljski nadzorni radar dizajniran posebno za okolišne uvjete koji su zajednički za regiju Bliskog Istoka. Kao radar s dvostrukim načinom rada, Ranger R5D koristi FMCW modulaciju i može se raditi u načinu brzog skeniranja ili u dopleru sa brzim dometom skeniranja do 5 km. Mala minimalna brzina otkrivanja (MDV), visoka razlučivost i napredni algoritmi praćenja rezultiraju niskim lažnim stopama alarma.

Čovjek-prijenosni radar za nadzor zemlje u srednjem opsegu

Elektronski skenirani ručni radari srednjeg dometa FLIR Ranger® R8SS otkrivaju i prate osoblje i vozila do raspona do 18 kilometara. Lagan i malen, Ranger R8SS omogućuje najbolje otkrivanje ciljeva u klasi i performanse u obliku faktora koji se uklapa u ruksak ili se lako montira na vozilo ili trajnu konstrukciju kao dio integriranog rješenja. Niska stopa lažne alarme i iznimno pouzdan rad grade povjerenje operatera i pruža visoku operativnu dostupnost.

Radar za nadzor zračnih i zemaljskih dronova

Ručno prenosivi FLIR Ranger® R8SS-3D ima vertikalnu pokrivenost, malu minimalnu brzinu detekcije i algoritme za detekciju i praćenje do 500 bespilotnih ciljeva istovremeno, dok filtrira otkrivanje ptica. R8SS-3D može nadzirati područje pokrivanja četiri puta u sekundi, radeći 24/7, otkrivajući sve prizemne i zračne prijetnje u gotovo bilo kojoj klimi, danju i noću. Kompaktan i lagan, uklapa se u ruksak, troši samo 135 W, a košta mnogo manje od svojih kolega veličine vozila

Share This