FLIR RUČNE TERMALNE KAMERE ZA LOV I NADZOR

FLIR kolekcija monokulara pruža jasne , sveže slike u potpunom mraku s najnovijom tehnologijom termičkog snimanja i noćnog osmatranja. Od primene u segmentu bezbednosti do lova. Idealna primena za zaštitu i bezbednost, traganje i spašavanje, protivprovalnu bezbednost i zaštitu prirode. Proizvode FLIR naširoko koriste policija, vojska, profesionalci i civili u okruženjima kao što su industrijska postrojenja, strateški objekti, granični pojasevi, farme, nacionalni parkovi, poljoprivredne zajednice i još mnogo toga.

Proizvodi FLIR dostupni su u širokom rasponu senzora, optika i brzina osvežavanja slike za različite udaljenosti i primene.
Svi proizvodi su posredovani u skladu s američkom kontrolom izvoza i Wassenaarskim aranžmanom o kontroli izvoza konvencionalnog naoružanja i robe dvostruke namene.

FLIR Scout TK

FLIR Scout TK je džepni monokularni termički vid za istraživanje vani noću i u uvjetima slabog osvjetljenja. Izviđač TK otkriva vaše okruženje i pomaže vam da vidite ljude, predmete i životinje udaljene više od 100 metara (90 m). Jednostavan za upotrebu, s mirnim slikama i video zapisima, Scout TK je savršen pratitelj, bilo u zemlji unatrag ili u vašem dvorištu.

FLIR LSX

FLIR LS-X and LS-XR ručni modeli, monokulari su napravljni za one osobe koji se bave bezbednošću. Izuzetno lak za korišćenje , veoma performantan, ovaj imidzer omogućava nadzornim licima taktičku prednost kad se nadju u situaciji praćenja, pretrazi terena za dokaznim materijalom, u operacijama pretrage i spasavanja. FLIR LS-X and LS-XR imaju displej visoke rezolucije, proširene zum mogućnosti i video output. Varijante detektora 320 i 640piksela sa različitim odabirom optike.

FLIR Scion PTM

FLIR Scion® PTM dizajniran za opremanje profesionalaca sa naprednom termalnom tehnologijom nadzora. Daje jasnu termičku sliku i ima FLIR TruWITNESS® kompatibilnost za integraciju u celokupne sisteme sigurnosti kompanije. Sa visoko otpornim kućištem omogućava brzo otkrivanje objekata od interesa u potpunoj tami i kroz blistavu svjetlost ili maglu. Izgrađen oko FLIR-ovog novog Boson jezgra, Scion OTM proizvodi se u varijantama 9 ili 60 Hz frekvencije slike i beleži videozapise i fotografije s geografskim oznakama GPS za kasniju reprodukciju i analizu. Robusno kućište s IP67 i intuitivni kontrolni interfejs omogućuju rad jednim rukom u otežanim vremenskim uslovima, održavajući pouzdanu termičku sliku u nazahtjevnijim uslovima okoline. Detektori 640p, 320p , uz širok odabir optike.

FLIR Breach PTQ136

Napravljen prema zahtevima policije i vojske, Breach PTQ136 pronalazi toplotu sumnjivih lica ili objekata u potpunom mraku. Ima novi Boson detektor i veoma kompaktan dizajn. Omogućava neuporedivu taktičku vidljivost. Težak je samo 210grama i može da se sakrije u dzepu ili da bude montiran na šlem sa malim šinskim dodatkom, uz minimalni dodatak težine za lice koje ga koristi. Ima termički zapis, snimanje na kopnu, brodu , sedam paleta boja itd, u svim vremenskim uslovima.

Share This