Optical Gas Imaging – KAMERE ZA OPTIČKO SNIMANJE GASOVA

Kamere za optičko snimanje gasova (Oprical Gas Imaging- FLIR) -pomažu da se brzo i efikasno otkriju različiti tipovi gasova; metan, sumporni heksafluorid i stotine drugih industrijskih gasova, bez isključivanja rada sistema. Pomoću FLIR OGI kamera možete brzo skenirati široke delove postrojenja i pregledati područja do kojih je teško doći pomoću standardnih kontaktnih mernih alata. OGI kamere otkrivaju curenje gasova sa sigurne razdaljine prikazujući curenja kao oblake dima. Bliže informacije saznaćete na sjatu porizvođača ovde –>

GFx320

FLIR GFx320 predstavlja revolucionarnu tehnologiju za vizuelizaciju curenja gasova ugljovodonika na lokacijama izvorišta prirodnog gasa, na off-shore platformama, terminalima za tečni prirodni gas i još mnogo toga. Njegovi sertifikati za upotrebu na opasnim lokacijama omogućavaju geodetama da rade pouzdano, a istovremeno održavaju bezbednost. FLIR je dizajnirao GFx320 imajući na umu korisnika, nudeći ergonomske funkcije poput zglobnog LCD ekrana koji će vam pomoći da izbegnete umor tokom celodnevnih ispitivanje.
Više informacija o ovom modelu možete da pogledate na sajtu proizvodjača ovde.

GF620

FLIR GF620 je prva ručna kamera visoke rezolucije kompanije FLIR koja otkriva emisiju metana i drugih isparljivih organskih jedinjenja (VOC). Sa svojim revolucionarnim IR detektorom rezolucije 640 x 480, inspektori mogu da provere hiljade komponenata i sigurno skeniraju gasove sa veće udaljenosti. To je takođe prva FLIR OGI kamera koja nudi režim kvantifikacije (Q-Mode) za pojednostavljeno postavljanje opcionog sistema za kvantifikaciju gasa QL320
Bliže informacije o ovom modelu možete da pogledate na sajtu proizvodjača ovde.

GF77

FLIR GF77 je revolucionarna nehlađena optička kamera za snimanje gasova sa zamenljivim opcijama sočiva koja otkriva metan, sumporni heksafluorid (SF6), etilen, amonijak i druge emisije gasova. Opremljena za detekciju gasova i radiometrijsko merenje temperature za termičke inspekcije, GF77 je idealna za elektroenergetske komunalije, operacije nafte i prirodnog gasa, hemijske / proizvodne pogone, prehrambenu i poljoprivrednu industriju, kao i hitne intervencije spašavanja u vanrednim okolnostima. Ovo pristupačno rešenje nudi prednost ugrađenih termografskih kalibracija i fleksibilnost otkrivanja širokog spektra gasova jednostavnom promenom sočiva.
Bliže informacije o ovom modelu možete da pogledate na sajtu proizvodjača ovde.

GF306

Optička kamera za snimanje gasa FLIR GF306 vizualizuje sumpor heksafluorid (SF6) i druge emisije gasova bez potrebe za isključivanjem operacija. SF6 se koristi u elektroenergetskoj industriji kao izolator i medijum za gašenje gasnih podstanica i prekidača. Prenosiva, beskontaktna kamera GF306 omogućava vam brzo skeniranje podstanica na curenje, zadržavajući bezbednu udaljenost od visokonaponske opreme. Ranim otkrivanjem curenja, GF306 smanjuje izgubljeni prihod na kvarove i popravke.
Bliže informacije o ovom modelu možete da pogledate na sajtu proizvodjača ovde.

GF346

Optička kamera za snimanje gasa FLIR GF346 otkriva ugljen monoksid (CO) i 17 dodatnih gasova bez potrebe da se prekida proces proizvodnje u postrojenju. Emisije CO mogu biti značajna pretnja za primarne postupke proizvodnje čelika; čak i najmanje curenje u otvoru za odzračivanje ili cevi može imati poražavajući efekat. Pomoću FLIR GF346 operateri mogu da skeniraju velike površine sa bezbedne udaljenosti, otkrivajući curenje u realnom vremenu, smanjujući vreme zastoja u popravci i omogućavajući proveru popravke.
Više informacija o ovom modelu možete da pogledate na sajtu proizvodjača ovde.

GF343

FLIR GF343 je optička kamera za snimanje gasova koja omogućava da brzo, lako i sa sigurne udaljenosti vidite curenje ugljen-dioksid.a. Bez obzira da li je CO2 nusprodukt proizvodnog procesa, gas u tragovima koji se koristi za otkrivanje curenja vodonika iz generatora električne energije ili je deo poboljšanog programa rekuperacije ulja, brzo i tačno otkrivanje CO2 je ključno za održavanje sigurnog, efikasnog i profitabilnog rada postrojenja.
Više informacija o ovom modelu možete da pogledate na sajtu proizvodjača ovde.

GF304

FLIR GF304 otkriva curenja rashladnih gasova bez prekida ili isključivanja postrojenja. Rashladni gasovi su vrlo toksični, štetni po životnu sredinu i strogo su regulisani normama. Ranim otkrivanjem curenja rashladnog gasa, kompanije mogu daizbegnu troškove dopunjavanja i da ograniče štetan uticaj na životnu okolinu. Kamera FLIR GF304 omogućava operaterima da vizualizuju ove gasove, otkriju skrivena curenja i provere intervencije popravke nakon njihovog završetka.
Više informacija o ovom modelu možete da pogledate na sajtu proizvodjača ovde.

Share This