OBEZBEDITE SVOJE GRANICE INTELIGENTNIM KOMPLETNIM REŠENJIMA IZ FLIR-A

INTELIGENTNI NADZOR

Granična sigurnost i nadzor obale su 24/7 operacije gde se ne mogu priuštiti zastoji ili razdoblja smanjene spremnosti. Zaštita od ilegalne imigracije, krijumčarenja i terorizma zahteva pouzdano otkrivanje pretnji na daljinu i pozitivno prepoznavanje potencijalnih pretnji čitav dan, celu noć i u svim uslovima. Bez obzira na to jesu li vaši primarni ciljevi mali brodovi na vodi ili ljudi koji pešice prelaze granice, FLIR-ove kamere visokih performansi i radari mogu vam dati rano upozorenje i procenu pretnje na koju treba odgovoriti efikasno i efektivno. S industrijskim standardnim interfejsima, FLIR-ove komponente je lako integrisati s komandnim i upravljačkim rešenjem kojim želite napraviti brz razvoj rešenja koje vam je potrebno. Ulazne pretnje dolaze s kopna, mora i iz vazduha. Zahvaljujući moćnim FLIR-ovim rešenjima za nadzor granice, rano otkrivanje i inteligentna procena pretnji znači veću pokrivenost i brži odgovor bez povećanja radnog opterećenja

POKRETNOST

Misija obezbeđivanja državne granice je izazov iz više razloga, glavni među njima je sama veličina područja koja se mora efikasno nadzirati i patrolirati. Platforme koje se montiraju na vozilima moraju biti u mogućnosti da deluju samostalno, a pritom se i dalje mogu integrisati sa centralnim objektom za komandu i kontrolu kako bi komandiri sektora mogli premestiti svoje granične sigurnosne resurse u skladu s taktičkim uslovima. FLIR-ova rešenja za vozila na granici čine sve ovo i mnogo i više sa modularnim, podesivim senzorima da odgovaraju misiji.

TERMOVIZIJSKE KAMERE

Otkrivanje potencijalne pretnje je samo prvi korak. Nakon što se objekat od interesa detektuje, on se mora identifikovati i proceniti stepen njegove pretnje. Bez jasne, dalekosežne vizuelne analize otkrivenih pretnji na zemlji ili vodi, operatori ne mogu razabrati između lažnih i neprijatnih alarma i upozorenja koja zahtevaju zabranu. Kao svetski lider u proizvodnji termovizijskih kamera, FLIR proširuje vaš vidik jasnim termalnim i vidljivim slikama kako bi vam pružio informacije na koje trebate odgovoriti.

KOMANDA I KONTROLA

Sve kamere i radari dugog dometa neće vam pomoći da zaštitite svoje granice ako operateri na terenu i komandiri sektora ne mogu videti informacije koje im daju i u skladu s tim koordiniraju kretanje snaga. FLIR-ov C2 softver vam omogućava kontrolu i umrežavanje više kamera i radara radi efikasnog i efektivnog rada na širokim područjima.

RUČNI UREĐAJI

FLIR-ovi ručni uređaji za snimanje su lagani, moćni i jednostavni za upotrebu, što čini odgovorne za nadzor granice sposobnijim i agilnijim na njihovim granicama nego ranije. FLIR-ova Recon® serija termovizijskih binokulara i monokulara može kombinovati snimanja na velikim distancama s poboljšanim funkcijama kao što su hot-swapapable baterije, laserski daljinomeri, digitalni magnetni kompas i do 10x optički zum za identifikaciju ciljeva na većem dometu položaja.

FLIR DETECTION

Ubrzajte donošenje odluka na liniji fronta u situacijama pod visokim pritiskom s FLIR-ovim rasponom opreme za detekciju eksploziva, zračenja, biohazarda, narkotika, opasnih materija, CBRNE. Otkrivanje, analiza, identifikacija i potvrda prisutnosti opasnih pretnji s krajnom preciznošću. Ako senzori daju vrlo nisku stopu lažnog alarma, možete se pouzdati u svoju analizu i brzo odrediti mere adekvatne reakcije.
Više o ovom posebnom programu na stranici proizvođača FLIR OVDE

Više o programima za vojsku na stranici proizvodjača FLIR

Share This