O NAMA

 

Sadašnja pozicija preduzeća DAMIBA trade d.o.o. je rezultat dugogodišnjeg zalaganja u domenu infracrvene termografije u smislu postizanja visokog nivoa kompetentnosti i stručnosti u radu sa infracrvenim mernim i nemernim uredjajima. Pored prodaje, Damiba se bavi i stručnim usavršavanjem korisnika kroz specijalističke kurseve i uslužnim snimanjima i ispitivanjima termovizijskim kamerama FLIR.

  1. godine, fenomen termovizije na našim prostorima bio je potpuno nepoznat. Uz podrsku menadzera kompanije FLIR iz SAD, osniva se Damiba trade d.o.o. sa ciljem promocije i komercijalizacije termovizijskih kamera ove renomirane kompanije.

Damiba trade d.o.o. je danas jedno moderno preduzeće, orientisano na visoku tehnologiju, stručni kadar i na klijente. Sama priroda posla zahteva od naseg kadra konstantno usavršavanje i ne samo poslovni odnos sa klijentima. Naši klijenti često postaju i nasi partneri i prijatelji. Naši napori u domenu promocije termovizije se nastavljaju i oni su nas prioritetni cilj kao i sam odnos prema krajnjim korisnicima IC opreme.

Zato naročitu pažnju posvećujemo post prodajnoj podršci i praćenju klijenata kroz njihova iskustva sa IC opremom, pružajuci im konstantnu tehničku podršku i prateći ih u njihovom radu i osvajanju ove tehnologije

Damiba trade d.o.o. je u stručnim krugovima već ostvarila svoj zapazeni imidž i jedan od najvažnijih ciljeva jeste da se taj imidž i dalje unapredjuje. Zato ćemo i ubuduće negovati isti pristup i entuzijazam koji nas je doveo do pozicije koju imamo danas, a to je referentni centar za termoviziju na našim prostorima.

 

Damiba trade , osnovana 2002. Generalni zastupnik kompanije FLIR Systems iz SAD. Termalne kamere i senzori. Danas poslovanje podeljeno na poslovne jedinice:

– Infrared business unit – Termalne kamere i oprema – Defense business unit – Vojne tehnologije i naoruzanje

– Railway business unit – Optoinercijalna dijagnostika i masine za konstrukciju brzih pruga

– Medical business unit. – 2014. Osniva se DAMIBA MEDICAL uzorni dijagnosticki centar za dijagnostiku dojke.

– Consulting business unit – lokalna podrska sistem integratorima u projektima

Preduzeće Damiba trade d.o.o. je registrovano za promet kontrolisanom robom, RDN i NVO. Certifikovani smo po sledećim standardima: ISO 9001:2015 ; ISO 20000-1:2011 ; ISO 27001:2014 ; ISO 45001:2018 (ex OHSAS 18001).

Share This