INDUSTRIJSKE MERNE KAMERE

FLIR termovizijske kamere za termičku industrijsku inspekciju

FLIR termovizijske industrijske inspekcijske kamere omogućuju vam da efikasno otklonite električne, mehaničke, građevinske i klimatizacijske probleme. Naš širok raspon ručnih termovizijskih kamera za termografski pregled idealan je za profesionalce koji žele izmeriti, pregledati, analizirati i izveštavati o kritičnim električnim i mehaničkim uređajima kao što su DB ploče, motori, dalekovodi, transformatori i generatori.

FLIR kamere za termički pregled omogućuju vam vizualizaciju temperature, što je idealno za primenu u zgradama i klimatizacijskim sistemima kao što su lociranje curenja, vlaga, oštećenja u strukturi i neispravni sistemi hlađenja / grijanja među širokim rasponom termografskih primjena.

Nadopunjujući naš asortiman profesionalnih kamera za termički pregled su naši kursevi za termografiju, iznajmljivanje kamera i usluge termografije na licu mesta koje provode naši sertifikovani termograferi.

Naš tim termografera u DAMIBI stoji na raspolaganju da vam pomogne oko izbora i tačne preporuke kamera za termički pregled tj. da izaberete tačnost, pouzdanost i svestranost koja vam je potrebna za rešavanje vaših najizazovnijih poslova.

Odabir kamere za termički pregled?

Predstavljamo FLIR-ove serije termovizijskih kamera

FLIR nudi najveći opseg kamera za termički pregled kako bi zadovoljili vaše potrebe za termografijom. Odabirom odgovarajućeg modela za vašu primenu možete s lakoćom provoditi svoje termičke preglede, dobijajući najviše nivoe tačnosti i izveštavanja. FLIR nudi termografske inspekcijske kamere u rasponu od hobija i kućne upotrebe, do profesionalnih uređaja za najzahtevnije aplikacije. Naše iskusno prodajno osoblje na raspolaganju vam je za pomoć u odabiru najbolje kamere za vašu termografsku primenu.

FLIR Cx Series – C2 & C3 Termovizijske kamere

Naši modeli počinju s našom FLIR Cx serijom koja uključuje džepne prenosne modele C2 i C3 koji su idealni za termografsku primenu za početnike kao što su otkrivanje propuštanja i vlage, HVAC i osnovni električni / mehanički pronalazak kvarova.

FLIR Ex Series – E5-XT, E6-XT & E8-XT Termovizijske kamere

Naša profesionalna serija termičkih inspekcijskih kamera počinje s novom FLIR Ex serijom koja uključuje E5-XT, E6-XT i E8-XT koji su popularni za zahtevnije električne, mehaničke i građevinske aplikacije u kojima je potreban veći nivo tačnosti. Serija Ex omogućava merenje veće temperature i ima bolju osjetljivost.

FLIR Exx Series – E53, E75, E85 & E95 Termovizijske kamere

Naš premium asortiman termovizijskih kamera za industrijski pregled uključuje FLIR Exx seriju posebno dizajniranu za postizanje najbolje toplotne rezolucije i osetljivosti bilo koje ručne kamere za termički pregled. Exx modeli uključuju modele E53, E75, E85 i E95 koji nude automatski kalibrisana izmenjiva sočiva kako biste uštedeli vreme i novac te poboljšali vašu primenu. Sa širokim rasponom temperature do 1500 C° stepeni, serija Exx služi za najzahtjevnije aplikacije.

FLIR T Series – T530, T540, T840, T1020 Termovizijske kamere

Naš profesionalni asortiman termovizijskih kamera za termografski pregled uključuje FLIR T seriju koja u svojoj klasi nudi najbolju osetljivost i jasnoću slike uparene s ergonomijom koju profesionalni termograferi zahtevaju za celodnevne inspekcije. Ove profesionalne kamere za termičku kontrolu nude značajne osobine kao što su oštre termičke slike rezolucije 640 x 480 ili 1024 x 768 i optički pokretni blok od 120/180 stepeni. Svi modeli nude vrhunsku osetljivost i najsavremeniju povezanost tako da možete pronaći žarišne tačke ili potencijalne greške i brzo ih prijaviti za trenutnu popravku. FLIR T serija nudi širok spektar objektiva za sve primene, izvanrednu temperaturnu osetljivost i raspon temperature do plus 2000C° stepeni. Ultramax osobina, jedinstvena tehnika obrade slike, omogućuje vam generisanje izveštaja sa slikama koje imaju 4x više piksela. FLIR T-serija preporučuje se za najzahtevnije inspekcije u sektorima proizvodnje električne energije, prenosa i distribucije, kao što su pronalazak kvarova na dalekovodima, visokonaponskom prenosu energije i inspekciji ostale slične opreme.

FLIR Thermal Studio Suite – softwerska rešenja za industriju

FLIR je obezbedio više softwerskih rešenja za analizu termalnih slika i video zapisa. FLIR Thermal Studio Suite pomaže korisnicima da upravljaju hiljadama termalnih slika i video zapisa, bilo da su to ručne termovizijske kamere, bespilotni avionski sistem (UAS) ili optička gasna kamera (OGI). Ovaj softver za pretplatu nudi napredne funkcije obrade potrebne za prediktivno održavanje kritičnih komponenti, rešavanje problema sa sistemom i povećanu produktivnost. Dodajte opcionalni dodatak FLIR Route Creator u Thermal Studio Pro da biste pojednostavili tokove inspekcije i pojednostavili izveštavanje. Korisnici kreiraju svoju rutu u softveru i preuzimaju je direktno na bilo koju FLIR kameru sa omogućenom inspekcijskom rutom. Kamera zatim usmerava korisnika kroz inspekciju u logičnom sledu, raspoređujući podatke i termičke slike po elementima. Dostupan na više od 20 jezika, softver FLIR Thermal Studio je ključan za stvaranje profesionalnih termalnih slika i izveštaja.Više o ovom i drugim softwerskim rešenjima ovde.

Share This