INDUSTRIJSKE MERNE KAMERE

FLIR termovizijske kamere za termičku industrijsku inspekciju

FLIR termovizijske industrijske inspekcijske kamere omogućuju vam da efikasno otklonite električne, mehaničke, građevinske i klimatizacijske probleme. Naš širok raspon ručnih termovizijskih kamera za termografski pregled idealan je za profesionalce koji žele izmeriti, pregledati, analizirati i izveštavati o kritičnim električnim i mehaničkim uređajima kao što su DB ploče, motori, dalekovodi, transformatori i generatori.

FLIR kamere za termički pregled omogućuju vam vizualizaciju temperature, što je idealno za primenu u zgradama i klimatizacijskim sistemima kao što su lociranje curenja, vlaga, oštećenja u strukturi i neispravni sistemi hlađenja / grijanja među širokim rasponom termografskih primjena.

Nadopunjujući naš asortiman profesionalnih kamera za termički pregled su naši kursevi za termografiju, iznajmljivanje kamera i usluge termografije na licu mesta koje provode naši sertifikovani termograferi.

Naš tim termografera u DAMIBI stoji na raspolaganju da vam pomogne oko izbora i tačne preporuke kamera za termički pregled tj. da izaberete tačnost, pouzdanost i svestranost koja vam je potrebna za rešavanje vaših najizazovnijih poslova.

Odabir kamere za termički pregled?

Predstavljamo FLIR-ove serije termovizijskih kamera

FLIR nudi najveći opseg kamera za termički pregled kako bi zadovoljili vaše potrebe za termografijom. Odabirom odgovarajućeg modela za vašu primenu možete s lakoćom provoditi svoje termičke preglede, dobijajući najviše nivoe tačnosti i izveštavanja. FLIR nudi termografske inspekcijske kamere u rasponu od hobija i kućne upotrebe, do profesionalnih uređaja za najzahtevnije aplikacije. Naše iskusno prodajno osoblje na raspolaganju vam je za pomoć u odabiru najbolje kamere za vašu termografsku primenu.

FLIR Cx Series – C2 & C3 Termovizijske kamere

Naši modeli počinju s našom FLIR Cx serijom koja uključuje džepne prenosne modele C2 i C3 koji su idealni za termografsku primenu za početnike kao što su otkrivanje propuštanja i vlage, HVAC i osnovni električni / mehanički pronalazak kvarova.

FLIR Ex Series – E5-XT, E6-XT & E8-XT Termovizijske kamere

Naša profesionalna serija termičkih inspekcijskih kamera počinje s novom FLIR Ex serijom koja uključuje E5-XT, E6-XT i E8-XT koji su popularni za zahtevnije električne, mehaničke i građevinske aplikacije u kojima je potreban veći nivo tačnosti. Serija Ex omogućava merenje veće temperature i ima bolju osjetljivost.

FLIR Exx Series – E53, E75, E85 & E95 Termovizijske kamere

Naš premium asortiman termovizijskih kamera za industrijski pregled uključuje FLIR Exx seriju posebno dizajniranu za postizanje najbolje toplotne rezolucije i osetljivosti bilo koje ručne kamere za termički pregled. Exx modeli uključuju modele E53, E75, E85 i E95 koji nude automatski kalibrisana izmenjiva sočiva kako biste uštedeli vreme i novac te poboljšali vašu primenu. Sa širokim rasponom temperature do 1500 C° stepeni, serija Exx služi za najzahtjevnije aplikacije.

FLIR T Series – T530, T540, T840, T1020 Termovizijske kamere

Naš profesionalni asortiman termovizijskih kamera za termografski pregled uključuje FLIR T seriju koja u svojoj klasi nudi najbolju osetljivost i jasnoću slike uparene s ergonomijom koju profesionalni termograferi zahtevaju za celodnevne inspekcije. Ove profesionalne kamere za termičku kontrolu nude značajne osobine kao što su oštre termičke slike rezolucije 640 x 480 ili 1024 x 768 i optički pokretni blok od 120/180 stepeni. Svi modeli nude vrhunsku osetljivost i najsavremeniju povezanost tako da možete pronaći žarišne tačke ili potencijalne greške i brzo ih prijaviti za trenutnu popravku. FLIR T serija nudi širok spektar objektiva za sve primene, izvanrednu temperaturnu osetljivost i raspon temperature do plus 2000C° stepeni. Ultramax osobina, jedinstvena tehnika obrade slike, omogućuje vam generisanje izveštaja sa slikama koje imaju 4x više piksela. FLIR T-serija preporučuje se za najzahtevnije inspekcije u sektorima proizvodnje električne energije, prenosa i distribucije, kao što su pronalazak kvarova na dalekovodima, visokonaponskom prenosu energije i inspekciji ostale slične opreme.

Share This